Vodka Den Haag

Vodka Den Haag

Heeft u binnenkort een feestje, heeft u trek in een sterke borrel of bent u op zoek naar de juiste receptuur voor de perfecte cocktail. Dan zijn onze vodka’s wellicht wel iets voor u! Slijterij Sital in Den Haag biedt u een grote verscheidenheid aan soorten vodka’s. En naast dat u vodka in onze slijterij in Den Haag kunt verkrijgen, kunt u deze tegenwoordig ook online bestellen. In veel gevallen verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog

Uw drank bestellen in Den Haag

Sinds kort kunt u ook online alcohol bestellen bij Slijterij Sital in Den Haag. Bent u even niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken, bent u niet in de buurt of heeft u simpelweg geen zin om de deur uit te gaan? Dan is dit geen enkel probleem. Uw alcohol bestelt u snel een eenvoudig via de nieuwe webshop van Slijterij Sital. U kunt uw whiskey, rum of cognac dus simpelweg laten thuisbezorgen. Ons gehele assortiment vindt u tevens terug in de webshop.

Drank - Slijterij Sital

 

Wat is vodka precies?

Vodka is een kleurloos en transparant distillaat dat oorspronkelijk afkomstig is uit de regio Polen en het westen van Rusland. Over het algemeen wordt vodka gemaakt op basis van granen, melasse of aardappel. Wat de kern inhoud is van de vodka, zal altijd op het etiket van de verpakking terug te vinden zijn.

Het alcohol percentage

De meeste vodka’s zitten met het alcoholpercentage tussen de 35% en 70%. De meest gangbare Vodka’s bevatten 40% alcohol.

Wodka of Vodka?

Het is inmiddels een terugkerende vraag aan het worden of je dit distillaat nu met een ‘V’ of een ‘W’ schrijft. De oorspronkelijke Russische schrijfwijze is Vodka, maar de uitspraak daarentegen is ‘Wodka’. Mede omdat het Russische schrift moeilijk over te nemen is voor andere landen, is bij het internationaal gaan de uitspraak van Wodka overgenomen en niet de schrijfwijze. De naam Vodka stamt af van het Russische woord voor water, dit is namelijk ‘Voda’.

Drinkwijze

Vodka kan puur of met ijs gedronken worden. Ook is vodka een uitstekend ingrediënt voor veel cocktailsoorten. De bekendste cocktails met vodka als ingrediënt zijn:

  • Bloody Mary
  • Caipiroska
  • Cosmopolitan
  • Moscow Mule
  • Vodka & Tonic
  • Vodka Martini
  • Wodka Pear & Cider

Onze vodka in Den Haag

Er bestaan erg veel verschillende merken vodka’s. Bij slijterij Sital in Den Haag vind je de meest bekende en beste vodka merken op de markt. In ons assortiment vind je onder anderen:

Ons assortiment aan vodka’s vindt u terug in onze vestiging in Den Haag of bestelt u snel en eenvoudig via onze webshop. Wanneer uw bestelling bij ons binnen is, gaan wij meteen aan de slag met het verwerken hiervan en verzenden wij in veel gevallen dezelfde dag nog. Bent u naast vodka ook op zoek naar andere sterke drank, kijk dan eens bij ons assortiment aan rum, gin of whiskey.

Heeft u een vraag over onze slijterij Den Haag?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze vodka in Den Haag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 06 50 54 43 73 of door een mail te sturen naar info@slijterijsital.nl. Natuurlijk kunt u ook altijd even een bezoek brengen aan onze slijterij. Wij helpen u graag verder.